Γιολάντα Πέγκλη : κριτικές και μελετήματα στα πενηντάχρονα της ποιητικής της παρουσίας - Κούσουλα, Κατερίνα; Ριζάκης, Κώστας Θ.; Μουστάκας, Βαγγέλης Ι., 1930- (Οι Εκδόσεις των Φίλων, 2015)
Κριτικές και μελετήματα στα πενηντάχρονα της ποιητικής της παρουσίας