[Λογαριασμοί σχολείων 1896] ([χ.ό.], 1896)
Κώδικας λογαριασμών των σχολείων της Κοζάνης του έτους 1896. Περιέχει επίσης «κτηματολόγιον», καταγράφεται δηλαδη η ακίνητη περιουσία των εκπαιδευτηρίων Κοζάνης καθώς επίσης και κατάλογο διαφόρων εγγράφων