Πώς να μαγνητίζεις τους άλλους - Lowndes, Leil (Ψυχογιός, 2008)
Μαγνητίστε τους άλλους έτσι ώστε να σας λατρεύουν για πάντα! Κάποιοι άνθρωποι έχουν το χάρισμα να μαγνητίζουν τους άλλους. Να κερδίζουν χαμόγελα ό,τι κι αν κάνουν. Να έχουν φίλους έτοιμους να κάνουν τα πάντα γι' αυτούς. Να έχουν κατακτήσεις, να είναι η ψυχή της παρέας και όλοι να επιζητούν τη συντροφιά τους. Ποιο είναι το μυστικό τους; Σύμφωνα με τη συγγραφέα Λιλ Λάουντς, τα αγαπητά και δημοφιλή άτομα κατέχουν καλά την τέχνη της επικοινωνίας. Τώρα μπορείτε να τη μάθετε κι εσείς. Μέσα από τις δοκιμασμένες τεχνικές που περιλαμβάνονται στο βιβλίο αυτό, θα μπορέσετε σύντομα και αποτελεσματικά να μάθετε: - Πώς να κατατροπώνετε το θανάσιμο σύνδρομο "Φόβος-Αβεβαιότητα-Αμφιβολίες" και να ξεπερνάτε το άγχος σας. - Πώς να καίτε καρδιές με λιγότερες από δέκα λέξεις. - Πώς να κάνετε τους άλλους να νιώθουν ξεχωριστοί απλώς με ένα βλέμμα. - Πώς να "εκπαιδεύετε" τη γλώσσα σας να προφέρει την καλύτερη ατάκα κάθε στιγμή. - Πώς να κάνετε καλούς και πιστούς φίλους. - Πώς να λέτε "Σ' αγαπώ".