Ο γύρος του κόσμου σε 80 ημέρες - Verne, Jules, 1828-1905 (Κλασική λογοτεχνία για παιδιά και για νέους ;, 1998)
Ο ΓΥΡΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΣΕ 80 ΗΜΕΡΕΣ Το μυθιστόρημα αυτό συνδυάζει με θαυμαστή μαεστρία την περιπέτεια, τις ταξιδιωτικές περιγραφές και τους ολοζώντανους ήρωες.