Περί μνήμης και αναμνήσεως - Αριστοτέλης, 384-322 π.Χ. (Τα άπαντα των αρχαίων Ελλήνων συγγραφέων, 1938)
Περί ύπνου και εγρηγόρσεως - περί ενυπνίων - περί της καθ΄ύπνον μαντικής - περί μακροβιότητος και βραχυβιότητος