Οικονομετρία : θεωρία και εμπειρικές εφαρμογές - Ανδρικόπουλος, Ανδρέας Α. (Μπένου, 2000)
Ο σκοπός αυτού του εγχειριδίου είναι διττός: Πρώτο, να αναπτύξει, κατά τον απλούστερο δυνατό τρόπο, τις βασικές αρχές της οικονομετρίας και, δεύτερο, να εξοικειώσει το σπουδαστή με την εμπειρική εφαρμογή της οικονομετρίας σε θέματα οικονομικής ανάλυσης. Το περιεχόμενο του εγχειριδίου αναπτύσσεται σε 2 Τόμους.