Το δικό μας τραγούδι - Χαραμαρά, Γεωργία (Σύγχρονο ελληνικό μυθιστόρημα / Ωκεανίδα, 2010)
Ο Έντι και η Κάτια είναι δυο παλιοί εραστές που συναντιούνται ξανά μετά από εννιά χρόνια χωρισμού κάτω από τις ίδιες συνθήκες που πρωτοσυναντήθηκαν. Ένας κοινός γνωστός τους προτείνει για δεύτερη φορά επαγγελματική συνεργασία. Με το που ξανασυναντιούνται, καλούνται να ξεπεράσουν τον εαυτό τους, να αποδεχθούν το παρόν, να συγχωρήσουν ο ένας τον άλλον, να συνεργαστούν ξανά. Όμως το παρελθόν που αρχίζει με ένα περίεργο τρόπο να ξαναζωντανεύει, δυσκολεύει τα πράγματα. Οι συμπτώσεις, οι λάθος αποφάσεις και οι κακοί χειρισμοί, τα ξεχασμένα συναισθήματα, κάνουν τη σχέση τους που ξεκινάει πάλι από την αρχή να είναι γεμάτη αγκάθια.