Παντοτινά δική σου - Πίτλιγγερ, Άντζελα (Ελληνική πεζογραφία / Ωκεανός, 2013)
Ένας γοητευτικός και φτασμένος ζωγράφος, ο Τζουλιάνο, λατρεύει τις γυναίκες, έχει ανακαλύψει κάθε πτυχή της γυναικείας φύσης, τις κάνει να νιώθουν ξεχωριστές στα χέρια του... Η Ηλιάνα, ένα ευαίσθητο κορίτσι που έχει υποστεί πολλά στο παρελθόν, θα τον μαγέψει με τη γνήσια μεσογειακή ομορφιά της. Ανάμεσά τους θα γεννηθεί ένας θυελλώδης έρωτας και ο Τζουλιάνο θα βρει την απόλυτη ευτυχία κοντά της. Το παρελθόν όμως επιστρέφει αδυσώπητο, εκδικητικό... Μια παλιά ερωτική περιπέτεια του Τζουλιάνο και φαντάσματα από το παρελθόν της Ηλιάνας θα εμφανιστούν στο προσκήνιο και η ζωή τους θα βρεθεί απ' τη μια στιγμή στην άλλη, στην κόψη του ξυραφιού...