Εισαγωγή στην οικονομετρία. - Χρήστου, Γιώργος Κ. (Gutenberg, 2003)
Το παρόν βιβλίο απευθύνεται στους φοιτητές των πανεπιστημιακών Οικονομικών Σχολών και καλύπτει τις ανάγκες τους για ένα σύγχρονο βασικό εγχειρίδιο Οικονομετρίας. Κατάλληλο για μαθήματα, κατά κύριο λόγο, προπτυχιακού επιπέδου, μπορεί να χρησιμεύσει και ως βοήθημα σε μεταπτυχιακό επίπεδο, ιδίως για φοιτητές που προέρχονται από άλλους κλάδους. Το επίπεδο παρουσίασης των θεμάτων είναι όσο το δυνατόν απλούστερο, χωρίς παρ' όλα αυτά να θυσιάζεται η αυστηρότητα και η ακρίβεια των αναλύσεων. Δίνεται έμφαση στην οικονομική σημασία των διαφόρων υποθέσεων, ενώ όλα σχεδόν τα προσφερόμενα πραδείγματα βασίζονται σε δεδομένα από την ελληνική οικονομία.