Εναντίον Τζος Τζέημον - Goscinny, Rene, 1926-1978 (Λούκυ Λουκ, 2013)
Ένα θεμελιώδες αξίωμα της Δικαιοσύνης είναι ότι ο κατηγορούμενος θεωρείται αθώος μέχρι την στιγμή που αδιάσειστα στοιχεία θα αποδείξουν την ενοχή του. Εκεί που επικρατούν οι νόμοι της Άγριας και άνομης Δύσης, ισχύει ο νόμος του νεκροφάφτη: "Οταν υπάρχει αμφιβολία, τους κρεμάμε !". Οι κάτοικοι του Λος Παλίτος όμως, ξέρουν τι σημαίνει όταν μιλά ο Λούκυ Λουκ, και τον εμπιστεύονται. Έτσι ο Λούκυ, προσπαθώντας να κρατήσει το λόγο του φθάνει στην Φρόντιερ Σίτυ. Ο Τζόε Τζέημον και οι αλήτες του, φιλοδοξούν να κάνουν αυτή τη πόλη δική τους. Χωρίς να υπολογίσουν βέβαια το πείσμα του μοναχικού μας ήρωα. "Ιν τερμίνις", πιο επίθετο νομίζεται ότι ταιριάζει στην ιδιοσυγκρασία του Λούκυ Λουκ καλύτερα, το "τρομοκράτης" ή το "επαναστάτης"; Ουγκ, μιλήστε!!!