Η άμαξα - Goscinny, Rene, 1926-1978 (Λούκυ Λουκ, 2013)
Mπορεί στις μέρες μας οι μεταφορές να είναι κοινός τόπος αλλά τότε στην Άγρια Δύση ήταν μια δοκιμασία. Τόσο μεγάλη για τους επιβάτες, όσο και για το κύρος της μεταφορικής εταιρείας. Όμως οι ασφαλείς μεταφορές είναι μια αξιόπιστη ένδειξη πολιτισμού και συνθέτουν μια ικανή και αναγκαία συνθήκη, που ευνοεί την οικονομική ανάπτυξη μιας χώρας. Γι' αυτό το λόγο ο Λούκυ Λουκ πρέπει να αποδείξει σ' όλους ότι η "Γουέλς Φάργκο", η σπουδαιότερη εταιρία μεταφορών της χώρας, περνάει πάντα ! Αλλά εκτός από την άμαξα, "πέραση" έχουν και οι χαριτωμένοι επιβάτες - συνταξιδιώτες της άμαξας για το Σαν Φραντσίσκο. Και όχι μόνο... Guest - star : Wallace Beery, το καλύτερο "μαστίγιο" της εταιρείας, John Carradine σαν επαγγελματίας χαρτοπαίκτης, Alfred Hitchcock στο ρόλο του μπάρμαν.