Ταξίδι στην Ελλάδα του '60 - Collins, Ian; Μωραΐτη, Ιωάννα; Suschitzky, Wolfgang (Μουσείο Μπενάκη, 2015)
Κατάλογος της ομότιτλης έκθεσης η οποία πραγματοποιείται στην Πινακοθήκη Ν. Χατζηκυριάκου-Γκίκα (24/04 - 27/06/2015). Η έκθεση παρουσιάζει 23 ασπρόμαυρες φωτογραφίες του βρετανού φωτογράφου Wolf Suschitzky από το ταξίδι του στην Ελλάδα το 1960, οι οποίες απεικονίζουν στιγμιότυπα της καθημερινής ζωής, αγροτικές σκηνές, ήθη και έθιμα, αλλά και πορτρέτα από τη Σκιάθο, την Ύδρα και την Αθήνα.