Μικρά φυσικά ; Περί ψυχής : αρχαίον κείμενον - Αριστοτέλης, 384-322 π.Χ. (Αρχαίοι Έλληνες συγγραφείς ;, 1954)
Μικρά φυσικά: Περί αισθήσεως και αισθητών - Περί μνήμης και αναμνήσεως - Π ερί ύπνου και εγρηγόρσεως - Περί ενυπνίων - Περί της καθ΄ύπνον μαντικής - Περί μακροβιότητος και βραχυβιότητος - Περί νεότητος και γήρως, και ζωής και θανάτου και αναπνοής