Μαθαίνω σκάκι σε 12 μαθήματα - Μπενάτσης, Αλέξανδρος, 1985- (Εκδόσεις iWrite.gr, 2015)
Κάποιοι λένε ότι το σκάκι είναι τέχνη. Άλλοι λένε ότι είναι επιστήμη. Μα πάνω απ' όλα το σκάκι είναι παιχνίδι. Ένα παιχνίδι που εξασκεί τη σκέψη, καλλιεργεί τη φαντασία και τη δημιουργικότητα, συναρπάζοντας εκατομμύρια ανθρώπους ανά τον κόσμο! Μαθαίνω Σκάκι σε 12 μαθήματα. Ένας πλήρης οδηγός εκμάθησης των βασικών εννοιών του σπουδαιότερου πνευματικού αθλήματος, για μικρούς και μεγάλους! Περιπλανηθείτε και εσείς στο μαγικό κόσμο του σκακιού! Έναν κόσμο γεμάτο Στρατιωτάκια, έτοιμα να μπουν στη μάχη για να προστατέψουν το Βασιλιά τους, με γενναίους Ιππότες Αξιωματικούς που στέκονται άγρυπνοι στο πλευρό της Βασίλισσάς τους, καβάλα στ' άλογα που υπερπηδούν κάθε εμπόδιο, επάνω στους σιδερένιους Πύργους του Βασιλείου! Ελάτε λοιπόν να παίξουμε μαζί αυτό το μαγικό παιχνίδι!