Ο Τζέικ και οι Πειρατές της Χώρας του Ποτέ : ο πιο γενναίος καπετάνιος (Μίνωας, 2016)
Οι Πειρατές της Χώρας του Ποτέ θα σου κρατήσουν την καλύτερη συντροφιά! Πάρε τα χρώματά σου και δώσε ζωντάνια στον καπετάνιο Τζέικ και στο απίθανο πλήρωμά του!