Οι μεγάλοι φιλόσοφοι και το προσωπικό μάνατζμεντ : οι πιο χρήσιμες αρχές και μέθοδοι για αποτελεσματικότητα στην προσωπική και επαγγελματική ζωή - Μπουραντάς, Δημήτρης Κ. (Λογοτεχνικά δοκίμια, 2015)
Το να είμαστε αποτελεσματικοί σε ό,τι κάνουμε είναι το κλειδί για μια επιτυχημένη προσωπική και επαγγελματική ζωή, αφού πρακτικά αυτό σημαίνει να επιτυγχάνουμε τους στόχους μας και τα επιθυμητά αποτελέσματα με τον καλύτερο τρόπο και τις μικρότερες θυσίες. Από τα λόγια των μεγάλων φιλοσόφων μπορούμε να αντλήσουμε πολύτιμες αρχές για να κάνουμε σωστές επιλογές και να τις υλοποιούμε αποτελεσματικά, ώστε να επιτυγχάνουμε αυτά που θέλουμε σε οποιοδήποτε τομέα της ζωής μας. Το βιβλίο αυτό συνδυάζει τα διδάγματα της φιλοσοφίας με την επιστήμη, τις μεθόδους και τις τεχνικές του προσωπικού μάνατζμεντ και της αυτο-ηγεσίας και συμβάλλει ουσιαστικά στην προσωπική και επαγγελματική αποτελεσματικότητα. Έτσι αποτελεί ένα χρήσιμο εργαλείο για τη βελτίωση του τρόπου σκέψης, των ικανοτήτων, των προσωπικών χαρακτηριστικών, των συναισθημάτων και των συμπεριφορών, που είναι απαραίτητοι παράγοντες για να επιτυγχάνουμε τα επιθυμητά αποτελέσματα και να ζούμε όσο γίνεται καλύτερα.