Αστέρι FM - Βακάλη-Συρογιαννοπούλου, Φιλομήλα (Σύγχρονη λογοτεχνία για παιδιά : Περιπέτεια, 2003)
Η Δάφνη, νικήτρια ενός ασυνήθιστου διαγωνισμού ραδιοφωνικής εκπομπής για παιδιά, αναλαμβάνει για έναν ολόκληρο χρόνο να γράφει τις σκέψεις της, τα γεγονότα της ζωής της και γενικά ό,τι της συμβαίνει και την απασχολεί, και να τα στέλνει στο σταθμό! Γεγονότα απλά, καθημερινά, προβληματισμοί, χαρές και λύπες, απρόοπτα και περιπέτειες, ό,τι μπορεί να συμβεί στη ζωή ενός παιδιού, θα γίνουν θέματα της εκπομπής.