Στην σκιά των Κενταύρων - Πούλος, Κώστας (Μυθολογικά παραμύθια : Τέρατα, 2015)
Τα τέρατα της ελληνικής μυθολογίας μιλούν για τον εαυτό τους.Μην τα φοβάσαι.Γνώρισέ τα.Οι Κένταυροι δεν είναι άνθρωποι.Ούτε άλογα.Είναι και τα δύο μαζί.Μερικοί είναι κακοί.Υπάρχουν όμως και καλοί.Ακριβώς όπως και οι άνθρωποι...