Η μπλε ιστορία : ιστορίες για γέλια και για κλάματα - Παμπούδη, Παυλίνα, 1948- (Μικρά microMega, 2014)
Από τις εκδόσεις Ροές, και στη νέα (υπο)σειρά μικρά microMEGA!, κυκλοφόρησαν οκτώ παιχνιδιάρικα βιβλιαράκια της Παυλίνας Παμπούδη με γενικό τίτλο "Ιστορίες για γέλια και για χρώματα". Πρόκειται για οχτώ έμμετρες ιστοριούλες, με πολύ χρώμα και πολύ χιούμορ, για σημερινά, χθεσινά, αυριανά και παντοτινά παιδιά.