Έλα να φτιάξουμε μια ιστορία : 150+ δραστηριότητες δημιουργικής γραφής για παιδιά 7-12 ετών - Corbett, Pie (Βιβλία για εκπαιδευτικούς, διδακτική πράξη και θεωρία, 2016)
Το "Έλα να φτιάξουµε µια ιστορία! 150+ δραστηριότητες δηµιουργικής γραφής για παιδιά 7-12 ετών" είναι µια συλλογή παιχνιδιών και δραστηριοτήτων για την ανάπτυξη της εκπαιδευτικής διαδικασίας της «δηµιουργίας ιστοριών». Εστιάζει στην «αφήγηση ιστοριών µε σκοπό τη συγγραφή», όπως επίσης και στην καλλιέργεια µιας ολόκληρης σχολικής κουλτούρας αφήγησης, ανάγνωσης και συγγραφής ιστοριών στο πλαίσιο της φιλαναγνωσίας.