Το τρομερό δίδυμο. - Barnett, Mac (Ψυχογιός, 2016)
Σχεδόν κάθε μέρα της εβδομάδας το τρομερό δίδυμο έχει βαλθεί να κάνει άνω κάτω την Ακαδημία Επιστημών και Γραμμάτων της Κοιλάδας των Χασμουρητών με τις φάρσες του, που διασκεδάζουν τους συμμαθητές τους και κάνουν έξω φρενών τον μεγαλύτερο εχθρό τους, τον διευθυντή Μπάρκιν. Αλλά μια μέρα, τα πράγματα ξεφεύγουν και ο διευθυντής Μπάρκιν απολύεται. Τη θέση του παίρνει ο πατέρας του, ο πρώην διευθυντής Μπάρκιν, που βάζει στόχο ζωής να διευθύνει το σχολείο με ατσαλένια πυγμή και να καταστρέψει το παραμικρό ίχνος διασκέδασης. Τέλος οι ομαδικές δουλειές. Τέλος οι ημέρες πιτζάμας. ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ, ΤΕΛΟΣ ΟΙ ΦΑΡΣΕΣ.