Η φωνή δεν είναι για να ουρλιάζουμε - Verdick, Elizabeth (Μεταίχμιο, 2015)
Οι φωνές είναι κάτι που έρχεται αυθόρμητα στα παιδιά, ως ένας τρόπος να εκφράσουν τα συναισθήματά τους: τη χαρά, τον ενθουσιασμό, τον θυμό, την απογοήτευση... Με απλές φράσεις και διασκεδαστικές εικόνες το βιβλίο αυτό μαθαίνει στα παιδιά πότε είναι ώρα να μιλούν χαμηλόφωνα και πότε είναι αποδεκτό να φωνάζουν. Ακολουθώντας απλά βήματα μαθαίνουν τρόπους για να ηρεμούν και να χαλαρώνουν, αλλά και πώς να εκφράζονται και να ζητούν αυτό που θέλουν με ήρεμο τρόπο. Το βιβλίο αυτό γράφτηκε για να διαβάζεται δυνατά και να γίνεται αντικείμενο κουβέντας ανάμεσα σε μεγάλους και παιδιά. Στο τέλος του βιβλίου οι ενήλικες θα βρουν θέματα προς σκέψη και προβληματισμό, προτάσεις, ιδέες και δραστηριότητες.