Τα φανταστικά ιπτάμενα βιβλία του κου Μόρρις Λέσμορ - Joyce, William, 1957- (Βιβλία με πολύχρωμη εικονογράφηση, 2014)
Ο Μόρρις Λέσμορ αγαπούσε τις λέξεις. Αγαπούσε τις ιστορίες. Αγαπούσε τα βιβλία. Κάθε ιστορία, όμως, έχει τις αναποδιές της. Παρ όλα αυτά, η δύναμη της ιστορίας θα σώσει την ημέρα! «Δεν είναι δύσκολο να φανταστούμε ότι [αυτός]... θα καταγραφεί ως ένας από τους τίτλους των αρχών του 21ου αιώνα που άσκησαν τη μεγαλύτερη επιρροή». The Times H ιστορία που ενέπνευσε τη ΒΡΑΒΕΥΜΕΝΗ ΜΕ ΟΣΚΑΡ ταινία μικρού μήκους.