Μια σκούπα, μα τι σκούπα - Donaldson, Julia, 1948- (Βιβλία με πολύχρωμη εικονογράφηση, 2015)
Ζούσε κάποτε μια μάγισσα σπουδαία και τρανή, μια γάτα είχε για παρέα που τη λέγανε Φανή. Ψηλό καπέλο φορούσε στο κεφάλι κι είχε πλεξούδα κόκκινη ως κάτω απ' τη μασχάλη. Η μάγισσα κι η γάτα παντού μαζί πετούσαν, όλο τον κόσμο γύριζαν, γελούσαν, τραγουδούσαν. (από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)