Τόμπι, ο πράσινος μαχητής στον κόσμο του δέντρου - Fombelle, Timothee de, 1973- (Λογοτεχνία για παιδιά και νέους, 2011)
Οι κάτοικοι του Δέντρου είναι τρομοκρατημένοι, ολόκληρος ο κόσμος τους κινδυνεύει!