Γιώργος Σεφέρης : αφιέρωμα - Χαριτίδου, Γεωργία Η. (Βιβλιοθήκη της Πανελλήνιας 'Ενωσης Φιλολόγων, 2003)
Οι εισηγήσεις που περιλαμβάνονται στο βιβλίο ανακοινώθηκαν σε επιστημονική ημερίδα της Π.Ε.Φ. με τίτλο : "Γιώργος Σεφέρης, ο ποιητής του Ελληνισμού". Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών (Ε.Β.Ε.Α.), την 19η Μαΐου 2000.