Χρονολόγιο, εργογραφία Γιώργου Σεφέρη : 1900-1971 - Στασινοπούλου, Μαρία, 1945- (Μεταίχμιο, 2002)
Το Χρονολόγιο-Εργοβιογραφία Γιώργου Σεφέρη [1900-1971] καταγράφει και παρακολουθεί λεπτομερώς τα γεγονότα της προσωπικής, της δημιουργικής και της εκδοτικής πορείας του ποιητή, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.