Σχεδιασμός και υλοποίηση επιχειρησιακής στρατηγικής : η αναζήτηση ανταγωνιστικού πλεονεκτήματος - Thompson, Arthur A., 1940- (Utopia, 2010)
Το σύγγραμμα αυτό απευθύνεται σε προπτυχιακούς και μεταπτυχιακούς φοιτητές που παρακολουθούν επιχειρησιακή στρατηγική στο πρόγραμμά τους, σε στελέχη επιχειρήσεων όλων των κλάδων οικονομικής δραστηριότητας σε συμβούλους διοίκησης. Γνωρίζοντας την εμμονή στην εξαιρετική ποιότητα των αμερικανικών εκδόσεων, αλλά και της ελληνικής εκδοτικής εταιρείας Utopia Publishing στην πιστή αναπαραγωγή της ποιότητας αυτής, εκτός από ευτυχής είμαι και υπερήφανος για την έκδοση αυτού του βιβλίου. Είμαι σίγουρος ότι οι συνάδελφοι καθηγητές των ελληνικών ΑΕΙ και ΑΤΕΙ, αλλά και οι φοιτητές τους θα ενθουσιαστούν με την έκδοση του βιβλίου αυτού, αφού πρόκειται για ένα άκρως ενδιαφέρον και διδακτικό ταξίδι από τη θεωρία στην πράξη. [...]