Γενική λογιστική ΙΙ - Πομόνης, Νικόλαος Σ. (Σταμούλης, 2004)
Ένα πλήρης οδηγός γενικής λογιστικής με συστηματική αναφορά στα πάγια και τις αποσβέσεις, την εκμετάλλευση σαν επιχειρηματική μονάδα και τη λογιστική της οργάνωσης και παρακολούθησης κατά τη λογιστική θεωρία και το ελληνικό γενικό λογιστικό σχέδιο. Περιγράφει το κλείσιμο του ισολογισμού τέλους χρήσης σαν πρακτική, βήμα προς βήμα διαδικασία και το υποκατάστημα με τη λογιστική του οργάνωση και λειτουργία.