Τέχνη και κουλτούρα απ' όλο τον κόσμο : δραστηριότητες και κατασκευές : για νηπιαγωγούς, δάσκαλους και γονείς - Kohl, MaryAnn F. (Σαββάλας, 2003)
Περιλαμβάνει δραστηριότητες και παιδικές κατασκευές που βασίζονται στα έθιμα, τις παραδόσεις και την επινοητικότητα διαφόρων λαών απ' όλο τον κόσμο. Οι μικροί καλλιτέχνες φτιάχνοντας έργα με ιδιαίτερα υλικά και την τεχνική των διαφόρων λαών δημιουργούν πρωτότυπες κατασκευές, ενώ ταυτόχρονα γνωρίζουν τους ανθρώπους που πρώτοι τα κατασκεύασαν, έρχονται σε επαφή με την κουλτούρα και την ιστορία τους και κατανοούν την προσφορά τους στην παγκόσμια πολιτιστική κληρονομιά.