Η δύναμη των συμβόλων - Τζίκου, Φωτεινή (Αρχέτυπο, 2006)
Σ' αυτό το βιβλίο, αποτέλεσμα συλλογικής προσπάθειας ορισμένων έγκυρων ερευνητών, παρουσιάζονται και αποκαλύπτονται (όσο είναι δυνατόν) τα ουσιαστικότερα σύμβολα της Δυτικής κυρίως Παράδοσης, όπως το Ελληνικό Αλφάβητο, την Τετρακτύ των Πυθαγορείων, το Δελφικό Ε, το Σταυρό, την Πεντάλφα, τη Σβάστικα, το Ρόδο, τις Σφραγίδες του Σολομώντα, τα Σύμβολα των Τεκτόνων, το Γιν και το Γιανγκ, τα Βέβε της Βουντού, τους Ρούνους, την Τράπουλα του Ταρώ, το Ζωδιακό Κύκλο και ακόμη αποκαλύπτεται η μέθοδος της μετατροπής ενός συμβόλου σε βιωματική λειτουργία.