Sex and the greek village - Μανθεάκη, Δήμητρα (Ελληνική λογοτεχνία / Ωκεανός, 2015)
Σε μια απομακρυσμένη κωμόπολη της Ελλάδας, μια παρέα παιδιών, ο Ιάκωβος, η Μελίνα, ο Σαράντος, η Ουρανία, η Σοφία, η Μαίρη, η Ντίνα και η Παυλίνα, μεγαλώνοντας θα ανακαλύψουν ότι πίσω από την κουρτίνα των αυστηρών ηθών βράζουν τα πάθη και τα κρυμμένα μυστικά των συμπολιτών τους. Με την σειρά τους, θα περάσουν και αυτά από την αθωότητα στην αφύπνιση της σάρκας και θα συνειδητοποιήσουν ότι το σεξ δεν είναι μόνο απόλαυση, αλλά κρύβει παγίδες, απογοητεύσεις, ταπεινώσεις και προδοσία όταν συμμετέχει και η καρδιά. Ένα ηθογραφικό, αισθησιακό μυθιστόρημα εποχής, στον αντίποδα του Sex and the City, που διατρανώνει με τόλμη και ειλικρίνεια ότι τα νιάτα δεν τιθασεύονται όταν το κορμί διεκδικεί τα αυτονόητα.