Ο Άλμπερτ Αϊνστάιν και η φούσκα του σύμπαντος - Goldsmith, Mike, 1962- (Εξωφρενική βιβλιοθήκη, 2003)
Όλοι έχουμε ακούσει για τον 'Αλμπερτ Αϊνστάιν - είναι εξωφρενικά διάσημος αφού αποφάσισε πως Ε=mc2. Πολλοί άνθρωποι θεωρούν ότι ήταν ο πιο έξυπνος άνθρωπος που υπήρξε ποτέ. Ίσως και να ήταν: πόσοι άλλοι έχουν ανακαλύψει τόσο πολλά για το Σύμπαν; Ο χώρος, ο χρόνος, τα άτομα, το φως, η βαρύτητα, η ενέργεια ... ό,τι βάλει ο νους σας, ο 'Αλμπερτ τα εξήγησε! Ιδού ορισμένα από όσα ανακάλυψε ο 'Αλμπερτ: Πώς λειτουργεί το Σύμπαν και τι είναι αυτό που το εμποδίζει να ξεφουσκώσει. Πώς μπορούμε να ταξιδέψουμε στο χρόνο. Πώς να μετατρέπουμε την ύλη σε φως και το φως σε ύλη. Σε αυτό το βιβλίο θα μάθετε και μερικά άλλα πράγματα σχετικά με τον 'Αλμπερτ που μπορεί να σας ξαφνιάσουν, όπως: Ότι τον είχαν αποβάλει από το σχολείο στο οποίο φοιτούσε. Ότι οι Ναζί προσπάθησαν να τον δολοφονήσουν και ότι το FBI τον παρακολουθούσε διαρκώς., Ότι μετά το θάνατό του αφαίρεσαν ο εγκέφαλός του αφαιρέθηκε και έγινε αντικείμενο μελέτης. Γνωρίστε την πραγματική ιστορία του Αϊνστάιν μέσα από το καινούργιο βιβλίο της σειράς «Εξωφρενική Βιβλιοθήκη». Μάθετε τα πάντα για τις θεωρίες του που άλλαξαν την εικόνα που είχαμε για τον κόσμο - κι όλα αυτά χωρίς να σας πονέσει.