Φλόγες του Θεού - Anthony, Patricia (Συγγραφείς του κόσμου / Κέδρος, 2000)
Ο Θεός πέφτει στη γη. Οι άγγελοι κοιμούνται με νεαρές παρθένες. Φώτα που λάμπουν εκτυφλωτικά εμφανίζονται στον ουρανό. Ενα παράξενο αστέρι διαγράφει την πορεία του στο στερέωμα και ελκρήγνυται στη γη. Όλη η χώρα πρέπει να συμπεριφέρεται σύμφωνα με τις επιταγές της Ιεράς Εξετάσεως. Πόσοι όμως αλήθεια, πριν καούνε στην πυρά, μπορούν να χαϊδέψουν αγγέλους;