Μητρώον εκπαιδευτηρίων Κοζάνης περιέχον αλληλοχρέους μέχρι 1896 ([χ.ό.], 1848)
Κώδικας που περιέχει το μητρώο των οφειλετών των σχολείων της Κοζάνης 1848-1903. Περιέχει επίσης «Κτηματολόγιον», όπου καταγράφεται η ακίνητη περιουσία των εκπαιδευτηρίων της Κοζάνης