Φοιτιτικό κίνημα και δικτατορία - Παπάζογλου, Μηνάς (Επικαιρότητα, 1975)
Κλασικό βιβλίο για το φοιτητικό κίνημα του 1972-73 από το δημοσιογράφο τότε των "Νέων" Μηνά Παπάζογλου. (Αθήνα 1975, εκδόσεις Επικαιρότητα). Με ντοκουμέντα και φωτογραφίες. Φέρει την υπογραφή του συγγραφέα. «Οι φοιτητές του Πολυτεχνείου εγκαθιστούν μεγάλα κάτοπτρα με τα οποία δημιουργούν αντανακλάσεις στις κάμερες και τους φακούς ορισμένων συνεργείων των μυστικών υπηρεσιών της χούντας που έχουν στηθεί στα απέναντι από το Πολυτεχνείο κτίρια και προσπαθούν να φωτογραφήσουν πρόσωπα και πράγματα»