Το ηρώον του αγώνος : 40 τετραχρωμίαι κατ' αντιγραφήν των εν Μονάχω εικόνων του Φον Ες μετ' επεξηγηματικού κειμένου - Λάμπρος, Σπυρίδων Π., 1851-1919; Hess, Peter von, 1792-1871 (Δημοκρατικός Τύπος, 2013)
Κατ΄αντιγραφήν των εν Μονάχω εικόνων του Φον Ες, μετ΄επεξηγηματικού κειμένου, πρόλογος υπό Σπυρ. Π. Λάμπρου, σχήμα 8ο μικρό, εν Αθήναις 1910, σελ. 184. Πάνινη ιδιωτική βιβλιοδεσία, σε εξαιρετική κατάσταση. Ασπρόμαυρη εικονογράφηση, εμπλουτισμένη με φωτογραφίες, ανατύπωση της εκδόσεως 1910.