Οι μεγάλες θρησκείες του κόσμου - Ross, Floyd
Ποιος είναι ο σκοπός της ανθρώπινης ζωής Ποια είναι η διαφορά ανάμεσα στο «σωστό και στο «λάθος*; Ποια είναι ή φύση τού Θεού; Τι συμβαίνει μετά τον θάνατο; Ίσως το βιβλίο αυτό προσφέρει κάποιες απαντήσεις στα ερωτήματα αυτά.