Ο αδελφός μου ο αρκούδος - Disney, Walt, 1901-1966 (Μίνι, 2004)
Ο Κενάι είναι ένας γενναίος κυνηγός, αλλά ένα τραγικό γεγονός θ' αλλάξει τη ζωή του για πάντα. Η ιστορία του Κενάι είναι η ιστορία της αδελφοσύνης και της αγάπης, που ενώνουν όλα τα πλάσματα πάνω στη γη.