Scooby-Doo : ο κακός μάγος - Gelsey, James (Ελληνικά Γράμματα, 2006)
Όταν η Μηχανή του Μυστηρίου μένει από λάστιχο, ο Σκούμπι-Ντου και οι φίλοι του βρίσκονται σε μια περιοχή όπου γίνονται οικοδομικές εργασίες. Σε μια τρομακτική κρυφή σπηλιά τα παιδιά ανακαλύπτουν τυχαία ένα βιβλίο με ξόρκια. Όταν, όμως, εμφανίζεται στη σκηνή ένας κακός μάγος, φαίνεται ότι ο Σκούμπι-Ντου έχει άλλη μια υπόθεση να λύσει! Θα μπορέσουν ο Σκούμπι, ο Σάγκι, η Βίλμα, η Δάφνη και ο Φρεντ να διαλευκάνουν κι αυτό το μυστήριο;