Δημιουργικές εργασίες : φτιάξτε αντικείμενα με ιδιαίτερο ύφος : κάρτες, ετικέτες, εξώφυλλα DVD, φωτογραφικά άλμπουμ : πρακτικός οδηγός με εικόνες - Vaccaro, Silvia (Easy click ;, 2008)
Ο υπολογιστής σας μπορεί να γίνει το μέσο που θα σας επιτρέψει να απελευθερώσετε τη δημιουργικότητά σας. Επεξεργαστείτε φωτογραφίες, φιλμ και ψηφιακά αντικείμενα και χρησιμοποιήστε τα για να φτιάξετε φωτογραφικά DVD, ημερολόγια και επισκεπτήρια. Βήμα βήμα θα ανακαλύψετε τις δυνατότητες του Adobe Photoshop Elements και θα μπορέσετε να πραγματοποιήσετε διασκεδαστικές εργασίες με προσωπικό χαρακτήρα. Θα μάθετε επιπλέον να διορθώνετε τα ελαττώματα των φωτογραφιών σας, και να δημιουργείτε φωτογραφικά άλμπουμ.