Microsoft Windows XP : γενικές ρυθμίσεις και βασικές λειτουργίες : διαχείριση του συστήματος, αρχεία και φάκελοι, συσκευές, παιχνίδια : πρακτικός οδηγός με εικόνες - Vaccaro, Silvia (Easy click, 2008)
Το Microsoft Windows XP είναι ένα από τα πιο διαδεδομένα και προηγμένα λειτουργικά συστήματα στον κόσμο, γεμάτο ενδιαφέρουσες εφαρμογές για τη δουλειά και τον ελεύθερο χρόνο. Γνωρίστε τον κόσμο των Microsoft Windows XP, μάθετε πώς να διαχειρίζεστε με πρακτικό και αποτελεσματικό τρόπο τα αρχεία σας και τους φακέλους σας και πώς να συνδέετε περιφερειακές συσκευές, όπως φαξ και εκτυπωτές. Και για τον ελεύθερο χρόνο σας, επιλέξτε ένα από τα πολλά παιχνίδια για να παίξετε με αντίπαλο τον υπολογιστή σας ή έναν φίλο σας στο Ίντερνετ.