Αγορές και πωλήσεις online : όλα τα μυστικά του eBay : καταχωρίσεις, δημοπρασίες, πληρωμές, αποστολές : πρακτικός οδηγός με εικόνες - Buonanno, Roberto (Ημερησία, 2008)
Το eBay είναι η μεγαλύτερη αγορά του διαδικτύου. Επισκεφθείτε το κι εσείς και κάντε τις αγορές και τις πωλήσεις σας! Χάρη σε αυτό τον πρακτικό και εύχρηστο οδηγό θα μάθετε πώς να χειρίζεστε με επιτυχία δημοπρασίες, προσφορές και τις συναλλαγές σας. Κατανοήστε τους μηχανισμούς των δημοπρασιών, μάθετε να υποβάλλετε αυτόματες ελάχιστες και αποτελεσματικές προσφορές, και ανακαλύψτε τις ευκαιρίες σε αυτή την τεράστια παγκόσμια αγορά, αποφεύγοντας τις κακοτοπιές και αξιοποιώντας όλες τις εξαιρετικές δυνατότητες που προσφέρει.