Σχεδιασμός ιστοσελίδων : Adobe Flash CS3 Professional : μενού, λειτουργίες, βιβλιοθήκη, κουμπιά : πρακτικός οδηγός με εικόνες - Castrofino, Nicola (Easy click ;, 2008)
Το Adobe Flash CS3 Professional είναι ένα λογισμικό που επεξεργάζεται και διαχειρίζεται διανυσματικές εικόνες, εικόνες bitmap και κινούμενες εικόνες για τη δημιουργία διαδραστικών τοποθεσιών του Flash. Θα μάθετε να δημιουργείτε χωρίς προβλήματα την προσωπική σας τοποθεσία Ιστού, να αποκτήσετε πρόσβαση στις σημαντικότερες λειτουργίες να εκμεταλλευτείτε όλα τα εργαλεία για την οργάνωση και τη μορφοποίηση κειμένου σε ένα βίντεο, για τη δημιουργία μιας κινούμενης εικόνας, για την εισαγωγή εξωτερικών συνδέσεων.