Ίντερνετ και συστήματα επικοινωνίας : chat, webcam και βιντεοκλήσεις : προγράμματα, εγκατάσταση περιφερειακών, διαχείριση επαφών, Voip : πρακτικός οδηγός με εικόνες - Ponzio, Silvia (Easy click ;, 2007)
Στις μέρες μας, για να είστε σε επαφή με τους άλλους, είναι απαραίτητο να γνωρίζετε την επικοινωνία μέσω βίντεο. Σ' αυτό το τεύχος θα ανακαλύψετε όλες τις τεχνικές και τα μυστικά για να τηλεφωνείτε δωρεάν με το Skype, να ανταλλάσσετε αρχεία μέσω του παγκόσμιου ιστού, να ρυθμίζετε την κάμερα web, να δημιουργήσετε το δικό σας blog και θα μάθετε όλα τα προγράμματα για να μπορείτε να βλέπετε τους άλλους και να σας βλέπουν κι αυτοί στον παγκόσμιο ιστό.