Επεξεργασία εικόνας : Adobe Photoshop Elements 5.0 : χρωματικές διορθώσεις, ρετούς, προοπτική, ειδικά εφέ : πρακτικός οδηγός με εικόνες - Celano, Roberto (Easy click ;, 2007)
Αυτό το βιβλίο θα σας μάθει τις τεχνικές επεξεργασίας της φωτογραφίας με το Photoshop Elements 5.0 Βήμα-βήμα, με τη βοήθεια εικόνων -των ίδιων που εμφανίζονται στην οθόνη σας- θα μάθετε να επεξεργάζεστε εύκολα ψηφιακές εικόνες για να δημιουργήσετε σκιά, αντανάκλαση και προοπτική, να φτιάχνετε έγχρωμα clip art καθώς και να συνδυάζετε αρχεία του Illustrator και του Photoshop.