Δημιουργία CD και DVD : Nero 7 Premium Reloaded : επεξεργασία ήχου, δημιουργία αντιγραφών ασφαλείας ετικετές, αρχειοθέτηση δεδομένων : πρακτικός οδηγός με εικόνες. - Dagradi, Elena (Easy click, 2007)
Το Nero ανήκει στα πλέον διαδεδομένα και ευέλικτα προγράμματα εγγραφής. Με αυτό τον οδηγό θα μάθετε τα πάντα για λειτουργίες του Nero, όπως είναι η δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας και η εγγραφή αρχείων ήχου, βίντεο και δεδομένων. Επίσης, θα ανακαλύψετε τις καινούργιες δυνατότητες που σχετίζονται με τη μουσική επεξεργασία και την ψηφιακή εισαγωγή μουσικής και ταινιών από αναλογικά μέσα.