Ιησούς και Δίας : Ορθοδοξία και Δωδεκάθεο, Εκάς οι βέβηλοι - Βελόπουλος, Κυριάκος, 1965-
Εδώ και μερικά χρόνια επιχειρείται από σκοτεινούς κύκλους η ανάπτυξη ενός αντιορθόδοξου μετώπου, το οποίο δυστυχώς έχει στόχο να διασπάσει για μια ακόμη φορά την ενότητα των Ελλήνων.