Προτάσεις, προοπτικές : για το δημοτικό (Υπ. Ε. Π. Θ., 2001)
Το έντυπο που κρατάτε στα χέρια σας παρουσιάζει το σύνολο των βιβλίων που περιλαμβάνει το εκπαιδευτικό υλικό για το πρόγραμμα της Ολυμπιακής Παιδείας, αναλύοντας τη φιλοσοφία και τους στόχους του. Περιέχει επίσης προτάσεις που θα μπορούσατε να αξιοποιήσετε κατά την εφαρμογή των δραστηριοτήτων Ολυμπιακής Παιδείας στο Δημοτικό. Οι προτάσεις αυτές δεν είναι δεσμευτικές, αποτελούν ένα πρώτο ερέθισμα στο πλαίσο της υλοποίησης του προγράμματος.