Η επιστημονική σκέψη στον ελληνικό χώρο 18ος-19ος αι. : πρακτικά του Διεθνούς Συνεδρίου Ιστορίας των Επιστημών: επιστημονική σκέψη και φιλοσοφικός στοχασμός στον ελληνικό πνευματικό χώρο, 18ος-19ος αι., προσλήψεις, ρήξεις, ενσωματώσεις : Αθήνα, 19-21 Ιουνίου 1997 = The scientific thought in the modern greek world 18th-19th century (Τροχαλία, 1998)
Πρακτικά του διεθνούς συνεδρίου ιστορίας των επιστημών: Επιστημονική σκέψη και φιλοσοφικός στοχασμός στον ελληνικό πνευματικό χώρο 18ος-19ος αι.: Προσλήψεις, ρήξεις, ενσωματώσεις: Αθήνα 19-21 Ιουνίου 1997